Cercador Activitats Demostratives
Difusió de les noves tècniques de gestió de la sureda per a la millora de la seva productivitat i resiliència
Data: 2021
Sector: Forestal
Difusió del perfil sensorial del suro i la seva aplicació en la indústria elaboradora de taps i vitivinícola.
Data: 2018
Sector: Forestal
Digitalització del reg en el cultiu dels cítrics per mig de sensors i adaptació al canvi climatic optimitzant el consum d'aigua (CITRUSREG)
Data: 2021
Sector: Citricultura
Divulgació de la relació positiva entre l'augment de matèria orgànica en sòl, la biodiversitat microbiana, la fertilitat i la resistència a malalties a partir de compost ric en carboni en sòls hortícoles
Data: 2017
Sector: Horticultura
Divulgació de l’ús del biochar en agricultura: una metodologia versàtil i sostenible per a la regeneració i bioremediació de sòls i el filtratge d’aigua de reg.
Data: 2018
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Eina per establir la data correcta de marcatge en aliments per disminuir el malbaratament alimentari (BESTDATE)
Data: 2021
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària
Eines de suport a la decisió per l'aclarida química en pomera
Data: 2017
Sector: Fruita dolça
Eines i estratègies per la Comunitat de Regants del Rec del Molí de Pals per la gestió sostenible de l'aigua de reg als arrossars
Data: 2021
Sector: Arròs
Eines per conèixer i identificar les principals fisopaties i podridures en postcollita de cítrics
Data: 2021
Sector: Citricultura
Eines per l'aclarida per l'aclarida mecànica en presseguer - JUSTFRUIT
Data: 2017
Sector: Fruita dolça
Eines per millorar el coneixement i la identificació dels principals fongs causants de podridures en Postcollita de fruita dolça (PATOPOST).
Data: 2018
Sector: Fruita dolça
El compromís del sector del vedell d'engreix amb la societat
Data: 2021
Sector: Boví de carn
El gos de protecció de ramat: l’enllaç entre conservació dels grans carnívors i la ramaderia de muntanya.
Data: 2018
Sector: Medi natural i biodiversitat
El sistema “Cocoon”: ecotecnologia al servei de la restauració ecològica i l’agricultura a la conca mediterrània.
Data: 2018
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Elaboració d’un plànol de varietats i sòls del conreu de l’avellaner a Catalunya
Data: 2019
Sector: Fruita seca
És suficientment segur el teu procés tèrmic? (PROTERM)
Data: 2017
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària
Estalvi d'aigua i mà d'obra mitjançant l'automatització del reg per superfície
Data: 2019
Sector: Reg
Estratègies alternatives a l’ús de fungicides de síntesi per al control de Botrytis al cultiu de la vinya
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Estratègies de desinfecció de virosis transmeses per llavor en varietats tradicionals de tomàquet i mongeta
Data: 2021
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Estratègies de maneig del llit en granges de boví de llet basades en el concepte "llit-compost"
Data: 2017
Sector: Boví de llet
Estratègies de maneig en la maternitat i el deslletament en producció porcina ecològica per a augmentar el benestar i la sostenibilitat (ECOPORCDEMO)
Data: 2021
Sector: Porcí
Estratègies de mitigació de la sequera en la producció de blat fariner
Data: 2019
Sector: Cereals d'hivern
Estratègies de reducció de tractament hormonal en vaques lleteres receptores d'embrions congelats produïts in vitro de raça càrnia
Data: 2021
Sector: Boví de llet
Estratègies d’adaptació al canvi climàtic. Variacions de les tècniques de conreu i del vi produït a la DO Tarragona en funció de l’alçada. La varietat Macabeu
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Estratègies per a l'eliminació de nitrats en sistemes d'aiguamolls construïts pel tractament dels lixiviats generats en vivers de producció de planta en contenidors emprant una font carbonada sòlida
Data: 2017
Sector: Horticultura
Estratègies per promoure la recuperació i reutilització de l'aigua en la producció ramadera i el processament càrnic. Elaboració i validació d'una guia tècnica per l'assesorament d'explotacions ramaderes i indústries del processament càrnic
Data: 2021
Sector: Alimentació͵ sanitat i benestar animal
Estratègies sostenibles de control de malalties en arròs: cap a residu zero.
Data: 2018
Sector: Arròs
Factors que limiten la desinfecció de palots de fruita: protocols de presa de mostra i identificació de fongs - FONGFRUIT"
Data: 2017
Sector: Fruita dolça
FARRATGEM: Les barreges farratgeres augmenten la productivitat i milloren el medi ambient.
Data: 2018
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius
FERTICAP: CAPitalització de projectes en l'àmbit de la gestió de les dejeccions ramaderes i de la FERTIlització
Data: 2021
Sector: Gestió del sòl i fertilització