Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Xarxa-i.CAT/
  • Més notícies/

Logo Xarxa i-cat

  • Grups Operatius
  • Activitats demostratives
  • Projectes Europeus
  • Grups Focals
 
Durant l’any 2017 la despesa en activitats d’innovació va augmentar un 54% respecte l’any anterior
El Departament continua apostant per les activitats de recerca, desenvolupament i innovació en el sector agroalimentari
21/12/2018
La dotació del premi és de 6.000 euros i una nominació de 2.000 euros
Les empreses Verdcamp Fruits i Kensho Sake i el jove empresari agrari Francesc Ribas (Can Puxic), guanyadors del premi PITA 2018
20/12/2018
L'escaldat superficial provoca el deteriorament de l'aparença i el valor de mercat de la fruita
La Societat Cooperativa Sant Domènec ha avaluat noves estratègies naturals per reduir l’escaldat de postcollita en fruita de llavor
18/12/2018
En aquesta edició s'han presentat 31 candidatures
Myhealthwatcher i Waatic, guanyadores del Premi Ruralapps 2018
14/12/2018
El projecte té per objectiu multiplicar per 2,5 el consum actual d'energia basada en la biomassa
El CTFC lidera el projecte europeu BIO4ECO per fomentar l’ús de la biomassa forestal i agrícola com a energia renovable
11/12/2018
Moment de la reunió del Consell Català de la Innovació de la Innovació Agroalimentària
El 5è Consell Català de la Innovació Agroalimentària proposa millores per a la competitivitat i sostenibilitat del sector
05/12/2018
El pla vol potenciar el Consell Català de la Innovació Agroalimentària
L’R+D+I en el Pla de Govern 2018-2021
04/12/2018
El projecte ha permès obtenir a petita escala nous formats de productes lipídics de consistència més sòlida
Subcarn Echevarria ha implementat un projecte de millora dels productes lipídics finals destinats a la ramaderia de proximitat
03/12/2018
Portada de l'espai Xarxa-i.cat
L’espai de Xarxa-i.cat reuneix tota la informació sobre innovació i transferència tecnològica del sector agroalimentari
29/11/2018
Les activitats del projecte es van realitzar en tres granges diferents
Un projecte demostratiu liderat per la Granja Claret estableix un protocol de control per reduir la salmonel·losi en porcí amb aigua electrolitzada
26/11/2018
Pàgina 25 de 52
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 241 - 250 de 518 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural