A RuralCat ara

XIV Jornada d’esporga d’olivera al Baix Ebre i Montsià

Beneficis de la sensorització a la ramaderia

Cas pràctic demostratiu: innovacions en l’elaboració i assecatge d’aliment líquids vegetals

Jardineria de baix manteniment


08 ABR
17 ABR

Oficines virtuals

Notícies

  Més notícies

Últims dies per presentar candidatures als premis PITA i Ruralapps 2024

Publicat el Perfil de bioeconomia forestal de Catalunya

Es presenten els resultats del mapatge d’infraestructures tecnològiques de l’ecosistema RDI català en l’àmbit de la proteïna alternativa

Processos innovadors en la conservació i seguretat alimentària de la fruita, el tema central de tres activitats demostratives

Publicades les dades de venda directa de llet i productes làctics comercialitzats a Catalunya l'any 2023

L'Oficina de Fertilització crea una nova eina per a calcular el nitrogen que porta l’aigua de reg

Vídeos jornades en línia

  Més vídeos

Recomanacions europees de flexibilització en seguretat alimentària per al sector minorista d’alimentació, inclosa la donació d’aliments

Cooperatives hortícoles: el programa IMPULS.COOP, casos d’èxit i intercanvi d’experiències

Prevenció de riscos en apicultura

Som-hi! Parlem de les incorporacions a l’agricultura. Què cal tenir en compte a partir d’ara?

Enllaços directes

Reportatges

  Més reportatges

AGROTECNIO, el centre de recerca en Agricultura i Alimentació enfocat al “One Health” i totes les baules de la cadena agroalimentària

ARCA, la xarxa regional de desenvolupament rural de Catalunya que dona suport i representa als Grups d'Acció Local (GAL) catalans

Articles tècnics

  Més articles

Desherbatge en preemergència del blat de moro: aspectes agronòmics i normatius a tenir en compte

Els Grups Operatius de l’AEI-Agri a Catalunya: període 2015-2023

Les cobertes verdes. Beneficis, classificació i reptes de futur

Teledetecció, eina clau a la zona regable del Canal d'Aragó i Catalunya

Entrevistes

  Més entrevistes

“Implementar iniciatives per enfortir el món rural que fixin població i que aportin atractiu és una acció per mitigar el canvi climàtic”

“Les darreres dues dècades de la nostra història han estat marcades per importants canvis socials i econòmics, i conseqüentment, en el sector agroalimentari i en el cooperativisme”

Twitter