La qualitat de l’oli verge d’oliva és fonamental per millorar-ne les opcions de comercialització i buscar millors preus per un producte tan propi de la nostra cultura. És per això que des de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, promou des de l’any 2002 el Programa de Millora de la Qualitat dels Olis Catalans.

Aquesta oficina té com a objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per tal que els agricultors, moliners, comerciants d’olis i tècnics puguin conèixer els diferents aspectes per a la millora de la qualitat de l’oli, tant des d’un punt de vista tècnic com normatiu.

 

 

 

 

Notícies 
RURALCAT
 | 17/02/2020 

L’Oficina de l’Oli va rebre prop de 3.000 visites al 2019

L’oficina va acumular 2.958 visites durant el 2019. Els apartats més vistos van ser els de Documentació, Olivicultura i Oli verge.

 | 26/11/2019 

Disponibles els valors de qualitat química d’olis d’oliva verge extra catalans

L’Oficina de l’Oli ha afegit, dins l’apartat d’Evolució de maduració, els valors químics dels olis recents elaborats a diferents zones productives de Catalunya.

Actualitat 

Agenda