Butlletí

Novetats publicades durant l’últim mes en diferents fonts d’informació sobre oli d’oliva, oleoturisme i gastronomia, premis, concursos i tastos, nous productes, esdeveniments i formació, ofertes i demandes tecnològiques, projectes R+D, DOP i noves varietats, qualitat i frau, ajudes, patents i articles científics.

 

 

 

 
 
   

 

Oli d'Oliva

Exemplar núm 38

 

Butlletí VT

Destacat

 
 

space

 

image3

 

[Notícia] Cataluña acoge el "Olive Oil Business Forum" 

 

Lleida va acollir per primera vegada la trobada de negocis "Olive Oil Business" Fòrum, que va comptar amb la participació de vuit compradors provinents de quatre països d'Europa i Àsia (Alemanya, el Regne Unit, el Japó i Taiwan), que alhora es van reunir amb una vintena d'empreses catalanes amb l'objectiu de posar en comú els seus interessos i generar fluxos de negoci.

 

+info

 
   

 

 

 

image4

 

[Notícia] Da el salto a la producción ecológica: CAAE te guía

 

La jornada, posarà de manifest com el consumidor busca i paga, cada vegada més, pels productes ecològics, d'acord amb dues de les grans preocupacions del planeta: la salut i el canvi climàtic. Els productes ecològics són més sans i la seva producció és més respectuosa amb el medi ambient. A més, els AOVEs ecològics se situen en un segment diferent, més internacional i amb majors rendes, per la qual cosa “ser ecològic obre fronteres”.

 

+info

 
   

 

Novetat legislativa i normativa

 
 

space

Economia circular i sostenibilitat en olivicultura

 
 

space

Etiquetatge i classificació

 
 

space

Reivindicació i presa de valor

 
 

space

Recerca, I+D

 
 

space

Dades de mercat i Consumidor

 
 

space

Concursos i convocatòries

 
 

space

Formació

 
 

space

Reconeixements i premis

 
 

space

Salut i nutrició

 
 

space

Marques i empreses oleiques

 
 

space

Patents

 
 

space

Tendències i oportunitats

 
 

space

Oleoturisme i gastronomia

 
 

space

space