Butlletí

Novetats publicades durant l’últim mes en diferents fonts d’informació sobre oli d’oliva, oleoturisme i gastronomia, premis, concursos i tastos, nous productes, esdeveniments i formació, ofertes i demandes tecnològiques, projectes R+D, DOP i noves varietats, qualitat i frau, ajudes, patents i articles científics.

 



Oli d'Oliva - Núm. 41

17/03/2023

Destacat

 
 

space

 

image3

 

[Notícia] Estrategias sostenibles para el sector del olivar: residuos de almazara y fertirriego 

 

+info

 
   

 

 

 

image4

 

[Notícia] Nueva línea de bebidas de café infundido con AOVE

 

+info

 
   

 

Transició Agroecològica i Medi Ambient

 
 

space

Economia circular i sostenibilitat en olivicultura

 
 

space

Olivicultura de precisió i Tecnologies

 
 

space

Reivindicació i presa de valor

 
 

space

Protecció Vegetal

 
 

space

Recerca, I+D

 
 

space

Marques, Empreses i Nous Productes

 
 

space

Articles científics

 
 

space

Dades de mercat i Consumidor

 
 

space

Oleoturisme i gastronomia

 
 

space

Canvi Climàtic

 
 

space

Esdeveniments i Tasts

 
 

space

Nous Productes

 
 

space

Patents

 
 

space

Etiquetatge i classificació

 
 

space

Reconeixements i premis

 
 

space

Formació

 
 

space

space