A RuralCat ara

Agricultura del sòl viu: intercanvi d’experiències en cultius extensius

Demostració de maquinària per a cultius extensius regeneratius

DO CAVA: provisió reserva qualitativa i mesures extraordinàries per la sequera

Elaboració d’embotits i assecat amb noves tecnologies

Oficines virtuals

Notícies

  Més notícies

La recuperació de nutrients procedents de les dejeccions ramaderes i de residus orgànics, eixos de la jornada PRO-FEM 2024

Publicats els resultats de l’enquesta sobre l’estat de la digitalització i adopció de l’agricultura de precisió al sector agroalimentari a Catalunya

L’anàlisi sectorial i la capitalització de projectes, nou objectiu de les activitats demostratives 2021-2024

El Dia Europeu dels Parcs d’enguany se celebra sota el lema “Vota per la natura”

Les Escoles Agràries inicien el període de preinscripcions als cicles formatius pel curs acadèmic 2024 – 2025

Nova campanya de promoció de la patata nova i de la cirera, de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya

Vídeos jornades en línia

  Més vídeos

Som-hi! Parlem d’assegurances agràries

Presentació dels resultats de l’enquesta sobre l’estat de la digitalització i adopció de l’agricultura de precisió al sector agroalimentari a Catalunya

Minisembradora de sembra directa: experiències i possibilitats en diversos escenaris de terrenys i cultius

Protocols de neteja i desinfecció per a la indústria alimentària

Enllaços directes

Reportatges

  Més reportatges

AGROTECNIO, el centre de recerca en Agricultura i Alimentació enfocat al “One Health” i totes les baules de la cadena agroalimentària

ARCA, la xarxa regional de desenvolupament rural de Catalunya que dona suport i representa als Grups d'Acció Local (GAL) catalans

Articles tècnics

  Més articles

Els murs i les façanes verdes: història, classificació i reptes de futur

Plagues en el cultiu de la col

Desherbatge en preemergència del blat de moro: aspectes agronòmics i normatius a tenir en compte

Els Grups Operatius de l’AEI-Agri a Catalunya: període 2015-2023

Entrevistes

  Més entrevistes

“Podem dir que fem un oli d’oliva verge extra, que només és suc d’oliva i de residu zero”

“Sempre s'ha prioritzat l'obtenció d'un oli d'alta qualitat buscant sempre l'equilibri entre el rendiment i la qualitat, sense deixar de banda la sostenibilitat del procés”

Twitter