A RuralCat ara

Sesión I. Nutrición Sostenible: Interpretación y Diagnóstico de Análisis de Suelo y Agua

Registre Vitivinícola de Catalunya: principals novetats de la verema 24-25 per a cellers i Denominacions d’Orígen

Tècniques manuals per l’aprofitament i comercialització de pells d’oví: elaboració de la motxilla de pastor

Higienització al celler. Eines d’estalvi d’aigua

Oficines virtuals

Notícies

  Més notícies

Es publica l’evolució dels cànons d’arrendaments rústics a Catalunya de l’any 2023

Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya

El proper dimarts 25 de juny s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

Les Escoles Agràries amplien la seva oferta per millorar la qualificació i ocupabilitat de les persones que treballen al sector primari

Promoure l'arrendament de les parcel·les agrícoles i ramaderes abandonades, la finalitat del Registre de parcel·les en desús

La sostenibilitat de la fertilització amb fangs de depuradores en els conreus dels cereals d’hivern

Vídeos jornades en línia

  Més vídeos

La silvopastura sostenible: el benefici mutu entre la gestió per la prevenció d’incendis, la conservació dels boscos i la ramaderia extensiva

Facilitació de grups: com generar un bon equip de treball

Som-hi! Parlem d’assegurances agràries

Presentació dels resultats de l’enquesta sobre l’estat de la digitalització i adopció de l’agricultura de precisió al sector agroalimentari a Catalunya

Enllaços directes

Reportatges

  Més reportatges

LA MENTORIA PER A JOVES AGRICULTORS, l’eina clau per acompanyar i assessorar futurs professionals del sector agropecuari amb idees de negoci viables

AGROTECNIO, el centre de recerca en Agricultura i Alimentació enfocat al “One Health” i totes les baules de la cadena agroalimentària

Articles tècnics

  Més articles

Els serveis ecosistèmics proporcionats pels sistemes d’integració de vegetació en els edificis

Plagues en el cultiu del tomàquet

Els murs i les façanes verdes: història, classificació i reptes de futur

Plagues en el cultiu de la col

Entrevistes

  Més entrevistes

“A Alícia treballem i fem recerca per fer arribar el coneixement creat a tothom que se'n pugui beneficiar”

“Podem dir que fem un oli d’oliva verge extra, que només és suc d’oliva i de residu zero”

Twitter