Usuaris registrats

Voleu ser usuari registrat de la comunitat de RuralCat?

Què és ser usuari registrat?

Ser usuari significa formar part de la Intranet, que és la part privada del portal RuralCat. Cal registrar-se per poder accedir-hi.

RuralCat disposa d’una Intranet perquè grups de persones amb interessos comuns puguin intercanviar informació i documentació i fomentar la relació usant les eines de comunicació amb una total autonomia dins del grup de treball.

Tot i que RuralCat és un portal obert a tothom, només registrant-vos a la Intranet podeu gaudir de determinats avantatges, com inscriure-us i assistir a cursos a distància o utilitzar la versió completa de les eines i els serveis de gestió empresarial.

A més, formant part de la Intranet podeu contactar en xarxa amb altres membres i accedir a subcomunitats temàtiques, com les de Sanitat Vegetal o Reg. També podeu fer ús dels fòrums, la biblioteca, l’agenda i l’espai wiki, on podeu deixar aportacions pròpies.

L'entorn permet a l’usuari personalitzar les dades que vol rebre (de meteorologia, d’avisos fitosanitaris o de recomanacions de reg), i obtenir així la informació més útil per a la seva gestió empresarial.

Com registrar-vos-hi?

Per a ser usuari, cal que us registreu a la Intranet emplenant el formulari que es troba a “Accedeix” a la pàgina inicial, o directament clicant en aquest enllaç:

Formulari d'accés

Mostra del botó d'accés