Documentació
Factores de fabricación en aceites de alta calidad
Factores que afectan la sensibilidad varietal del olivo a Bactrocera oleae (Phytoma, 2017)
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge
Les varietats catalanes d’olivera. (Antònia Ninot, Werner Howad, Agustí Romero)
La gestión por lotes en una almazara para lograr AOVEs de calidad
Buenas prácticas para un olivar más sostenible (SUSTAINOLIVE 2023)
Oliveres mil·lenàries del Territori Sénia
Dolium, L’oli Gourmet de la Ribera d’Ebre
La Ribera d’Ebre ja coneix Dolium, l’oli gurmet de la comarca
Cultiu Ecològic d'Olivar, l'experiència de José María Pérez (Cultiu Toledà)
L'impacte de cultiu d'oliva en erosió de terra dins la Mediterrània (Espanya)
Conservacio olis Premium canvies en volatils i sensorial 2019
Oleocantal, efectes de les condicions d’extracció al molí (2018)
Composició en ceres de la pell de l’oliva i les seves propietats (2018)
Compostatge de subproductes de molí. Projecte SUSTAINOLIVE
Propiedades saludables del AOVE (SUSTAINOLIVE 2022)
Viabilitat de l'ús de l'oli d'oliva vege extra a les cuines professionals (IRTA-Fundació Alícia)
Introducció als olis d’oliva disponibles per la cuina – Dr. Agustí Romero (IRTA)
Quina percepció tenim de l’oli d’oliva verge extra? - Sr. Toni Massanés (Fundació Alicia)
Catalunya on l’Oli és cultura – Projecte Poctefa Transgrowth- 2022
Ullastres al Paratge Natural de Albera 2022
Valors referencia qualitat olis catalans 2011 a 2021
Tria oli d'oliva verge extra català