Documentació

 Efectos del reigo sobre la aceituna ‘Arbequina’, las condiciones de extracción y la huella hídrica en Les Garrigues (Lleida) 2024

 Buenas prácticas para un olivar más sostenible (SUSTAINOLIVE 2023)

 DOP catalanes

  Llenguatge equivalent

  Atributs positius de l'oli

 Oliveres mil·lenàries del Territori Sénia

  Dolium, L’oli Gourmet de la Ribera d’Ebre

  La Ribera d’Ebre ja coneix Dolium, l’oli gurmet de la comarca

 Tast oli

 Tipus oli

  Cultiu Ecològic d'Olivar, l'experiència de José María Pérez (Cultiu Toledà)

  L'impacte de cultiu d'oliva en erosió de terra dins la Mediterrània (Espanya)

  Conservacio olis Premium canvies en volatils i sensorial 2019

  Eficàcia de la tècnica de la captura massiva en el control de la mosca de l'olivera (Bactrocera oleae R.) com a alternativa al tractament aeri

  Oleocantal, efectes de les condicions d’extracció al molí (2018)

  Composició en ceres de la pell de l’oliva i les seves propietats (2018)

  Compostatge de subproductes de molí. Projecte SUSTAINOLIVE

  Propiedades saludables del AOVE (SUSTAINOLIVE 2022)

  Viabilitat de l'ús de l'oli d'oliva vege extra a les cuines professionals (IRTA-Fundació Alícia)

  Introducció als olis d’oliva disponibles per la cuina – Dr. Agustí Romero (IRTA)

  Quina percepció tenim de l’oli d’oliva verge extra? - Sr. Toni Massanés (Fundació Alicia)

  Valoritzar l’oli d’oliva verge extra a partir dels seus usos gastronòmics - Dra. Laia Badal (Fundació Alicia)

  La cuina experimental de l’IRTA per a olis Premium catalans. Primers resultats - Sra. Montse Jiménez (IRTA)

  Reducción de la erosión en olivar mediante el uso de cubiertas vegetales (PRIMA-SUSTAINOLIVE). Spot Cubiertas

  Potenciación de la fauna auxiliar para control de plagas en olivar mediante el uso de cubiertas vegetales (PRIMA-SUSTAINOLIVE). Spot Cubierta 2

  Catalunya on l’Oli és cultura – Projecte Poctefa Transgrowth- 2022

  Ullastres al Paratge Natural de Albera 2022

  Valors referencia qualitat olis catalans 2011 a 2021

  Tria oli d'oliva verge extra català

  Relat de l'Oli d'oliva verge extra català

  Comparison of the physicochemical composition of olive pomaces and olive stones from oil mills that use different production processes in countries of the Mediterranean Basin