Contacta'ns i preguntes freqüents

Contacta'ns

Usuari contactant per mitjà web

Per realitzar una consulta o sol·licitar informació omple el formulari següent:
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA
 

Preguntes freqüents

La programació anual d’activitats del PATT està disponible a començaments d’any al web del DAAC i a Ruralcat, dins de l’espai de Formació i Transferència. No obstant això, aquesta programació anual pot patir variacions durant l’any.
A través del Servei d’Inscripció a Jornades PATT del portal RuralCat.
En el programa de la jornada trobareu un enllaç per formalitzar la inscripció. Si és la primera vegada que us inscriviu a una jornada, haureu de facilitar les vostres dades i si ja us heu inscrit a alguna jornada amb anterioritat, només caldrà que introduïu el vostre DNI.
Inscripcions
En el moment de formalitzar la inscripció a una jornada a través de RuralCat, rebreu un correu electrònic confirmant aquesta inscripció. En aquest correu també trobareu un codi QR que us servirà per validar la vostra assistència a la jornada.
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural emet un certificat d’assistència a totes aquelles persones que han assistit a una jornada.

Els certificats d’assistència a jornades del PATT s’envien per correu electrònic a l’adreça facilitada per la persona en el moment de la inscripció.
Heu de seguir les següents pautes per a la connexió: Infografia.
Si persisteixen els problemes de connexió podeu enviar un correu electrònic a l’adreça de la unitat promotora que trobareu en el programa de la jornada o a les adreces patt.daam@gencat.cat o webinar@ruralcat.net notificant la incidència.
Podeu rebre informació de les activitats que es realitzen en el marc del PATT donant-vos d’alta a la subscripció als sectors d’interès del PATT del portal RuralCat. Allà podreu indicar quines temàtiques són del vostre interès.
Subscripcions
Si necessiteu més informació o teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres:
Servei d’Innovació Agroalimentària
Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
Tel.: 933046700 - A/e: patt.daam@gencat.cat
Contacta’ns