Salta al contingut principal
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Entrevistes
Entrevistes
Publicador de continguts
RAUL REYES
“La producció tradicional de proteïna animal és molt intensiva en recursos, mentre que els insectes poden convertir subproductes agroindustrials en una font d’alt valor nutricional amb un impacte ambiental molt més reduït”
07/05/2025
SERGI SEBASTIA
“Innovar és una necessitat, les estructures de fusta no serien actualment el millor sistema constructiu per temes ecològics i rapidesa en la seva fabricació i muntatge si la innovació no fos constant”
23/04/2025
ISABEL DE LUCAS I JOSÉ LUIS GOMARIZ
“NasApp contribueix a minimitzar l’impacte de les emissions odoríferes, millorar la qualitat de l’aire i promoure una gestió més responsable de les activitats industrials”
14/04/2025
MARCEL PRADAS
“Sempre hem volgut donar solució als problemes de compactació del sòl que poden tenir els diferents terrenys i les seves afectacions a nivells de productivitat i fertilitat”
25/03/2025
NICOLAU SENTÍS I JOEL MARTÍ PLANAS
“El nostre sistema de subscripció és un model que ofereix estabilitat econòmica i permet una planificació de cultius acurada al pagès”
11/05/2023
FRANCESC BONILLA
“El món dels insectes és desconegut i caldria investigar-lo més, ja que ens podria ajudar a resoldre els reptes alimentaris”
20/04/2023
EMMA VIÑAS
“La formatgeria mòbil té tot el que es necessita per poder fer formatges aquí o allà i la podem transportar allà on la necessitem”
23/03/2023
Amagat