Preguntes freqüents (FAQ) apartat Transferència de RuralCat

1. On puc trobar tota la programació anual d’activitats del PATT?

La programació anual d’activitats del PATT està disponible a començaments d’any a la web del DARP dins de l’àmbit de Formació i Transferència i també a la web de RuralCat a l’apartat de Transferència Tecnològica. No obstant això aquesta programació anual pot sofrir variacions durant l’any referents a la temàtica, el lloc o la data d’una jornada.

2. Les activitats del PATT són gratuïtes?

Totes les jornades del PATT són gratuïtes excepte aquelles que per la seva pròpia naturalesa poden tenir algun cost d’inscripció.

3. Com em puc inscriure a una activitat del PATT?

A través del Servei de preinscripció a Jornades PATT del portal RuralCat o a través de qualsevol mètode establert pel promotor de cada jornada en concret.

4. Puc assistir a una activitat, sense estar inscrit prèviament?

En general sí, omplint el full d’assistència amb les vostres dades el mateix dia de la jornada. No obstant això, heu de tenir en compte que algunes activitats tenen places limitades i per tant si no esteu inscrits prèviament no podreu assistir a la jornada.

5. Què es necessita per emetre un certificat d’assistència?

Tots els assistents a una activitat del PATT que vulguin rebre un certificat d’assistència, han d’omplir el full d’assistència que es lliurarà el dia de la jornada amb les seves dades (NIF, Nom i cognoms i Adreça de correu electrònic) i signar-ho obligatòriament. En cas de no disposar d’adreça de correu electrònic s’haurà de facilitar una adreça postal.

6. Com i quan rebré el meu certificat d’assistència?

Tots els certificats d’assistència s’envien a l’adreça de correu electrònic facilitada per la persona, llevat els casos on s’ha indicat una adreça postal que s’envia per correu ordinari. En principi els certificats d’assistència s’envien durant les setmanes posteriors a la data de la jornada. Si necessiteu el certificat urgent us hauríeu de posar en contacte amb nosaltres.

7. Com m’assabento de les diverses activitats que es van organitzant en el marc del PATT?

Podeu rebre la informació de les activitats que es van realitzant en el marc del PATT, donant-vos d’alta del Servei “El PATT a la teva bústia” del portal RuralCat. Allà podreu indicar quines temàtiques són del vostre interès.

8. Més informació

A qui m’haig d’adreçar en cas d’altres dubtes relacionats amb el PATT?
Servei d’Innovació Agroalimentària
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Gran Via Corts Catalanes 612-614, 08007 BARCELONA
Tel.: 933046700 - A/e: patt.daam@gencat.cat
Horari d’atenció: 8,00 a 15,30 hores

Inscripció Jornades Patt

El PATT a la teva bústia

Tens dubtes? Consulta’ns
Nom
*
Cognom
*
Població
*
Mail
*
Telèfon
Assumpte
Consulta
*
Imatge de verificació (CAPTCHA)*
Aquesta pregunta es fa per verificar que vostè és una persona real i impedir l’enviament automatitzat de correu brossa
Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA
*
camps obligatoris