Eines relacionades amb la Cartografia, posicionament i GEOserveis

ICGC

 

En aquesta secció s'emmarquen un conjunt d'eines que permeten contribuir al desenvolupament de l'agricultura de precisió mitjançant la consulta de les dades cartogràfiques, imatges i serveis facilitat per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i pel DARP.

 

Cartografia

Cartografia i visors

En aquest apartat podràs accedir als visors en línia (entorn web) per a la consulta simultània de capes d'informació geogràfica relacionades amb el territori, el medi ambient, el patrimoni natural, l'agricultura i l'agroalimentació.

 
Posicionament

Posicionament

Aquest servei ofereix el posicionament en temps real permetent als usuaris posicionar-se sobre tot el territori de Catalunya amb precisió centimètrica, tant sols amb l’equipament adequat i una connexió a Internet.

Sentinel

Sentinel 2

El Sentinel-2A, posat en òrbita el 23 de juny de 2015 (i el seu bessó SENTINEL_2B posat en òrbita el 7 de març de 2017) , formen una constel·lació de dos satèl·lits idèntics que han d’acabar proporcionant adquisicions en el domini de l’òptic sobre qualsevol part de la Terra amb una periodicitat de 5 dies. Disposen d’un sensor, el MSI, que genera imatges multiespectrals en el visible, l’infraroig proper i l’infraroig d’ona curta.

 

Pots fer-nos arribar les teves consultes o suggeriments de la secció d'agrometeorologia, a l'adreça gestio@ruralcat.net

 

El més llegit

Jornades tècniques de l’11 al 17 de febrer

El DARP publica la fitxa tècnica “La tòfona, un recurs econòmic en creixement”

El proper 11 de febrer s’obren les inscripcions a 5 cursos de formació a distància