Eines relacionades amb la Cartografia, posicionament i GEOserveis

ICGC

 

En aquesta secció s'emmarquen un conjunt d'eines que permeten contribuir al desenvolupament de l'agricultura de precisió mitjançant la consulta de les dades cartogràfiques, imatges i serveis facilitat per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i pel DARP.

 

Cartografia

Cartografia i visors

En aquest apartat podràs accedir als visors en línia (entorn web) per a la consulta simultània de capes d'informació geogràfica relacionades amb el territori, el medi ambient, el patrimoni natural, l'agricultura i l'agroalimentació.

 
Posicionament

Posicionament

Aquest servei ofereix el posicionament en temps real permetent als usuaris posicionar-se sobre tot el territori de Catalunya amb precisió centimètrica, tant sols amb l’equipament adequat i una connexió a Internet.

Sentinel

Sentinel 2

El Sentinel-2A, posat en òrbita el 23 de juny de 2015 (i el seu bessó SENTINEL_2B posat en òrbita el 7 de març de 2017) , formen una constel·lació de dos satèl·lits idèntics que han d’acabar proporcionant adquisicions en el domini de l’òptic sobre qualsevol part de la Terra amb una periodicitat de 5 dies. Disposen d’un sensor, el MSI, que genera imatges multiespectrals en el visible, l’infraroig proper i l’infraroig d’ona curta.

 

Pots fer-nos arribar les teves consultes o suggeriments de la secció d'agrometeorologia, a l'adreça gestio@ruralcat.net

 

Notícies relacionades

L’Escola Agrària de Mas Bové posa en marxa un curs en línia per prevenir la caudofàgia a les granges

El proper dilluns 28 de juny s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

La nova Oficina de la Bioeconomia de RuralCat aglutina tota la informació sobre l’Estratègia de la Bioeconomia 2030