Producció sostenible de civada (Avena sativa) de proximitat per a l’elaboració de begudes vegetals (PROCIVADA). | | | |
Disseny d'estratègies per al control sostenible de la mosca blanca Dialeurodes citri i el cotonet de Sudàfrica Delottococcus aberiae en cítrics. | | | |
Desenvolupament d’una eina de detecció de miopaties i defectes de la canal de pollastre i reducció de la seva incidència mitjançant estratègies productives (DetRed-Miopaties). | | | |
Aplicació de tecnologies de detecció 3D LiDAR i satèl·lit pel desenvolupament d’un model integral de seguiment i millora del rendiment productiu i econòmic en ametller superintensiu. | | | |
Assaig, monitoratge i escalabilitat d’un escorxador mòbil d’oví i cabrum com a suport a la petita pagesia i al relleu generacional al món rural. | | | |
Renaturalització i promoció de la biodiversitat en plantacions de pomera de Girona – POMELIFE. | | | |
Premsat en fred de camelina: Tancant cercles (Projecte PrefreCa). | | | |
Sistemes de tractament de precisió i tècniques de maneig de l’inòcul per a racionalització de l’ús de fitosanitaris en el control del motejat de la pomera – SCABKILL. | | | |
Determinació del moment òptim de collita de pomes grogues ‘Golden’ i vermelles del grup ‘Gala’ per satisfer el consumidor i per adaptar-se a les noves. | | | |
Rice FertiSat. | | | |
Projecte pilot per a la millora del procés d'elaboració de vi escumós a través de la segona fermentació en ampolla amb tap de suro. | | | |
ANALEGS.CAT - Anàlegs de derivats carnis frescos i cuits elaborats amb fonts de proteïna vegetal del sector primari català. | | | |
GO DIIANA: Desenvolupament d'una cadena de valor circular i sostenible basada en la Integració d'Insectes en Aliments basats en proteïNes Alternatives. | | | |
Control de la podridura àcida en fruita de pinyol en el context de sostenibilitat: SOUR-PEACH. | | | |
MonControl: Estratègies per al control sostenible de Monilinia spp. en ametller. | | | |
VALSalm - VALidació de la seguretat dels embotits crus-curats enfront Salmonella. | | | |
Millora de la producció de mel i obtenció de nous productes amb valor afegit mitjançant la utilització de fongs amb aplicacions funcionals. | | | |
Introducció de pràctiques agronòmiques innovadores en el conreu de la colza d’hivern (Brassica napus l.) per augmentar la producció i la qualitat- PROCOLZA. | | | |
Control integral i sostenible de la taca bacteriana per tal de minimitzar l’impacte econòmic i ambiental en ametller i presseguer (XAPFREE). | | | |
VITIREGENERE: viticultura regenerativa per a la millora de la biodiversitat i gestió de la vinya. | | | |
Bioferti+: Producció d’un bio-fertilitzant pel·letitzat fet a mida per a cultius llenyosos com estratègia de valorització de fems compostats i altres subproductes. | | | |
Tractaments termoquímics dels subproductes dels sectors de la biomassa i agroalimentari per a incrementar el seu valor afegit. | | | |
CURATS-VEGGIES: Desenvolupament d'anàlegs carnis d'embotits crus-curats i pernil curat. | | | |
CoopVitiLoop: Implementació del compostatge per tancar el cicle de la matèria orgànica en el sector vitivinícola cooperatiu. | | | |
ECOBENESTAR -Estratègies per a la millora de l'eficiència productiva, el benestar animal i la qualitat del producte en producció porcina ecològica. | | | |
SAFETY.TOOL - Desenvolupament i aplicació d'una nova eina d'avaluació de la seguretat alimentària del procés d'elaboració de pernil curat. | | | |
FERTIECO: Implementació del compostatge hipertermòfil per a l'obtenció de fertilitzant de cultiu ecològic a partir de la fracció sòlida de purí porcí. | | | |
ElectroBioSafe - Desenvolupament d'un nou sistema més eficaç per la N+D de camions de transport de benestar mitjançant aigua regenerada i nous productes sostenibles. | | | |
Aprofitament de subproductes carnis per a l'obtenció d'hidrolitzats bioactius amb propietats antimicrobianes (BIOPEPTIDS). | | | |
Estudi de nous ingredients proteics per al desenvolupament de noves bases vegetals (PROVEG). | | | |
GO ATENEAA: Aplicació de proteïna d´insecte (TENEbrio molitor) per Alimentació animal i del frass per a Agricultura orgànica. | | | |
OPTICARN - Optimització de les condicions d'emmagatzematge de la carn de diferents espècies per millorar la qualitat sensorial i la vida útil, aplicant protocols específics de maduració. | | | |
ECOCUIT - Estratègies per a la millora de la conservació i la sostenibilitat de productes carnis cuits ecològics envasats llestos pel consum. | | | |
REAQUA. Estratègies innovadores per a la reutilització d’aigües a la indústria càrnia: avaluació de les limitacions tècniques, econòmiques i reglamentàries per garantir-ne un ús segur i creació d’una guia tècnica de referència. | | | |
Obtenció de greix inSATURat/saturat a partir de retalls d'especejament de carN per a productes d'alt valor afegit (SATURN). | | | |
Anàlisi i millora dels punts crítics dels processos de transformació de l'ametlla - QUALINUT. | | | |
Millora de la viabilitat agronòmica de la producció d'alfals (Medicago sativa L.) per a farratge a Catalunya (AlfalsCAT). | | | |
LIQUATS - Avaluació de l’ús de varietats autòctones de llegums procedents de l’agricultura ecològica i aplicació de solucions innovadores per tal de reduir-ne el malbaratament. | | | |
EKOFERM, valorització de productes de l'horta ecològica mitjançant fermentats vegetals. | | | |
EXTROL+: Estudi i aplicació de sistemes innovadors d'extracció d'oli d'oliva. | | | |
Millora de l'autonomia alimentària de les explotacions de vaques de llet ecològiques amb l'increment del contingut de proteïna dels farratges (FARECOproteïna). | | | |
Desenvolupament de tecnologies Digital Twins en diferents tipologies de granges porcines per a la millora de la gestió i eficiència productiva. | | | |
Farina de Mestral. | | | |
Optimització de la pràctica agronòmica en una plantació d'Arç Groc al Pirineu. | | | |
Foodwaste for foodpack. | | | |
Foment de pràctiques agroecològiques per la millora de la biodiversitat i la sostenibilitat de les produccions del cultiu del blat tou (Triticum aestivum L.). | | | |
Bioeconomia circular de proximitat: fertilització orgànica en vinya ecològica i convencional. | | | |
Millora del control biològic de Tuta absoluta per reduir els danys en tomàquet (TUTA). | | | |
FRUHPH: Aplicació de les Ultra Altes Pressions per Homogeneïtzació en sucs de FRuita i vins per a la millora de la qualitat i la conservació sense additius. | | | |
Implantació d'un sistema de producció agrícola i ramader (porcí) lligat a estratègies nutricionals amb varietats de sorgo i sègol adaptades al canvi climàtic (AGRONUTRICC). | | | |
Millora de la unió entre cable d’acer i sintètic (MUCAS). | | | |
KapPA: Cap a la desmedicalització del Porcí mitjançant estratègies nutricionals Alternatives a antibiòtics/antimicrobians. | | | |
BeefMetaReduction: Estratègies nutricionals per a la reducció d’emissions de metà en la producció de carn de vedella. | | | |
CRACKCIRERA: noves estratègies per a la reducció del cracking en el cultiu de la cirera. | | | |
Prevenció i mitigació de la incidència de micotoxines en embotits curats (Mico-ECur). | | | |
Optimització de l’ús dels recursos i reducció de l’impacte ambiental en diferents genètiques porcines (OPTIPORC). | | | |
SENSOREG: Integració de sensòrica i teledetecció per a fer una gestió eficient del reg en vinya mitjançant la monitorització en continu del sòl, planta i condicions microclimàtiques. | | | |
VISENS: Prova pilot d'integració de sensòrica de nova generació en cellers catalans com a mètode de suport a la presa de decisions. | | | |
Mecanismes i processos innovadors de producció de biocombustibles sòlids per a la reducció de les emissions de calderes de biomassa. | | | |
EXOVIEWER: Prototip per a la monitorització i control d’espècies exòtiques. | | | |
CARBOPETJA: Digitalització i integració en els ERPS corporatius de la petjada de carboni en el sector de producció de pinsos. | | | |
Aplicació de tractament biològic als "fins" renderitzats, de la indústria càrnica, per a l'obtenció de nous productes hidrolitzats d'alta qualitat i valor nutricional. | | | |
ORIGIN MANURGY: Valorització de biogàs en granja de porcí procedent de la pròpia bassa de purins. | | | |
MCR LOCAL: Creació d'un prototip de planta pilot mòbil per a la concentració i rectificació de most de raïm in situ per substituir sucres importats en la producció de vins escumosos. | | | |
BLATECOsalut: Producció sostenible de blat tou (Triticum aestivum L) ecològic per a l’elaboració de productes de panificació que aportin una major tolerància digestiva per part dels consumidors. | | | |
ROCOLA: RObòtica COL·laborativa per al sector Alimentació. | | | |