El campus

Qui som?

El Campus Empresarial Agrari està gestionat per les 14 Escoles Agràries del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC). Treballem de forma conjunta per oferir una formació en gestió empresarial que us ajudi a solucionar els vostres problemes en aquest camp. El Campus Empresarial Agrari aglutina les actuacions en formació i transferència tecnològica que es promouen per potenciar el coneixement i la gestió de les empreses agroalimentàries.

La nostra missió és satisfer les necessitats formatives empresarials oferint eines i recursos per fomentar l’esperit emprenedor i col·laboratiu, facilitant la presa de decisions i la millora dels resultats, contribuint al benestar personal i millorant la competitivitat de les empreses agràries.

 

Què us oferim?

Proporcionem formació en gestió empresarial personalitzada i adaptada a la realitat de cada professional i empresa, ja que treballem amb un sistema de detecció de necessitats reals del sector. Ho fem mitjançant els formats que siguin més adequats per a vosaltres i el vostre aprenentatge. La formació que ofereix el Campus Empresarial Agrari orienta i transfereix coneixement en la gestió de l’empresa agrària, innovant en el producte i en la millora pedagògica.

El nostre objectiu és ajudar-vos a trobar solucions, i si és convenient, us orientarem cap a d’altres agents i entitats del sector que us puguin donar suport.