Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Pallars (Talarn), els dimecres 7, 14 i 21 de novembre de 2018

Curs de manteniment d’instal·lacions agràries

En aquest curs, es posaran en pràctica tècniques bàsiques de manteniment d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i de soldadura amb l’objectiu que l’agricultor o ramader sigui més autònom a l’hora de mantenir les instal·lacions de la seva explotació. Amb això, pot estalviar-se el cost dels serveis externs i, sobretot, evitar la dependència d’altres persones quan cal resoldre una situació urgent i així no haver d’aturar l’activitat productiva.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA de Mas Bové (Constantí), del 6 de novembre al 13 de desembre de 2018

Curs de viticultura

L’objectiu d’aquest curs és donar resposta a les necessitats de formació específica dels productors del sector vitivinícola. Durant les classes es tractaran en profunditat tots els aspectes relacionats amb el conreu: la implantació del cultiu, les tècniques de maneig, els processos de certificació i el marc legal del sector.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Mas Bové (Constantí), dimarts 13, 20 i 27 de novembre i 4 de desembre de 2018

Tasques apícoles a la tardor. Com preparar la nostra explotació apícola per passar l’hivern

La cria d’abelles per a la producció de mel i per a la pol·linització de conreus és un aspecte molt important per al futur de la nostra societat. L’apicultura és una activitat de creixent interès tant per la producció de mel i altres productes apícoles com per la seva contribució al desenvolupament rural, l’equilibri ecològic i la biodiversitat del planeta.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Mercè Rossell i Domènech (Espiells), del 19 de novembre al 17 de desembre de 2018

Curs d'aprofundiment en viticultura biodinàmica

Aquest curs està dirigit a viticultors i/o elaboradors que practiquen la Biodinàmica o que han fet el curs d’introducció a la viticultura biodinàmica. Pretén aprofundir, de manera pràctica, en el coneixement d’alguns dels temes importants de la biodinàmica aplicada a la vinya i el vi. Les xerrades s’orientaran a resoldre dubtes i a compartir les diferents experiències.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA de Tàrrega (Tàrrega), 8, 15 i 22 de novembre de 2018

Habilitats en la gestió de l’empresa. Modalitat semipresencial

L’objectiu d’aquest curs és donar eines per millorar la relació i la comunicació entre les persones que formen part de l’empresa o que són col·laboradores.