PRO-FEM 2024

Biofertilitzants: reptes per a una recuperació de nutrients real i efectiva

Biofertilitzantes: retos para una recuperación de nutrientes real y efectiva. (Más información)

Bio-based fertilisers: challenges for an efficient nutrient recovery. (More information)

De què tracta aquest any?

En aquesta jornada es parlarà del potencial pel que fa a la recuperació de nutrients, amb ponències sobre el biogàs o la valorització dels materials orgànics, però sobretot portant a debat les oportunitats i amenaces que envolten aquesta temàtica.

Programa

Estem acabant de tancar el programa, però l’objectiu és tractar els canvis recents en la normativa que els regula i que plantegen reptes de cara a la seva sortida al mercat.
El primer dia estarà dedicat a la producció de productes biofertilitzants i en aquest marc s’inclouran ponències que ajudin a definir què són, quins són els reptes actuals en la valorització d’efluents rics en nutrients i quin és el potencial de Catalunya. Però sobretot es vol portar a debat les oportunitats i amenaces que envolten aquesta temàtica. 
El segon dia estarà dedicat a la sortida al mercat d’aquest productes i és on centraran les ponències sobre la seva regulació, els reptes i necessitats a nivell regional que planteja aquesta regulació i s’exposaran alguns models de negoci que ja estan en funcionament.

Qui ho organitza?

L’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes, tot i que en cada edició es recolza de centres de recerca, universitats i altres institucions. Enguany, s'organitza conjuntament amb el centre BETA de la UVic-UCC.

Puc rebre més informació?

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la jornada envia un correu a fertilitzacio.daam@gencat.cat

Totes les edicions

Profem 2019

PRO-FEM 2024

VEURE EDICIÓ

Programa i ponències

Pro fem 2022

PRO-FEM 2022

VEURE EDICIÓ

Programa i ponències

Profem 2019

PRO-FEM 2019

VEURE EDICIÓ

Programa i ponències